Alla inlägg under november 2009

Av neverleave - 8 november 2009 20:45


jag hittade den här vidoen i en blogg och jag trodde verkligen att jag skulle dö utav garv. Hur fjortis får man ta och bli? HAHAHA! Det finns väl ingen som kan ta den här videon och låten seriöst? Jag kan verkligen inte det och hur äckligt är de inte att den här killen stoppar två fingrar i munnen och suger bort en massa grädde eller vad det nu är för något.. hmm, jag tycker bara det är löjligt och jag tror inte att han kommer att bli känd för att vara en seriös musiker alla fall.. Kolla in det här ni också så kommer ni får er ett gott skratt.. Komentera gärna och berätta vad ni tyckkte om det här..




Av neverleave - 8 november 2009 20:19

Vilken dag! Är hur trött som helst i huvudet, man blir verkligen det när man sitter i en stor samling människor som pratar i munnen på varandra. Men dagen har varit hur mysig och skoj i övrigt. :) Maten var super god, Jag valde fläskfile, stekta grönsaker, rödvinsås och klyftpotatis till huvud rätt och sedan vet jag inte hur man stavar till förrätten och efterrätten men de var också super goda. Efter att ha suttit och ätit och tjatat i några timmar så begav sig alla till babys morfar för att dricka kaffe och äta tårta alla var propp mäta men eftersom att babys morfar verkligen hade antstängt sig och vart och köpt tårta så åt alla var sin bit och umgicks lite till. Så när jag kom hem hade jag verkligen ont i magen och mådde illa. Så jag har legat i soffan en stund när vi kom hem och nu sitter jag här och bloggar precis som jag lovade er ;)


Det största samtals ämnet idag var socialtjänsten och jag och babys ena moster satt och belv rätt så irrieterade på de andra.. Klart att man ska ha sin egna åsikt och stå för den men socialtjästen är verkligen slappa och slö agerande i vissa fall. Det händer ju inte alltid men det är ju väldigt ofta det faktiskt är så. Ja man kan ju sitta här och diskutera det här med socialtjänsten i år och dagar så jag tänker sluta där men de finns så mycket att säga om det. Jag kan bara tillägga att det är verkligen underbart att slippa dem och deras regler hit och dit och de kan inte göra något för att hjälpa någon om de inte står i deras jäkla regelbok.


Ikväll kommer det verkligen bli en lugn kväll, jag hade tänkt att ta och kolla på ett päron till farsa i las vegas. Den går klockan 22.00 på sexan för er som är intresserade utav att se den. För er som inte vet vad den handlar om kan jag ta och skriva in det.. :)


Amerikansk komedi från 1997. Clark Griswold reser med sin familj till Las Vegas. De skall avverka alla sevärdheter och roliga attraktioner. Men i spelstaden finns också oändliga möjligheter att spela bort sina pengar.


I rollerna: Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Randy Quaid, Marisol Nichols, Ethan Embry. Regi: Stephen Kessler.


Jag älskar den och skrattar lika mycket varje gång jag ser den. Vill man ha ett gott skratt så ska man verkligen ta och se den här filmen.. =)

Av neverleave - 8 november 2009 11:30

Det blev verkligen sent igår emot vad det brukar bli vi kom hem vid halv ett och sedan gick vi och lade oss för att sova på en gång för att vi skulle orka upp i tid idag. Jag hinner inte dra något jätte oredentligt blogg inlägg idag eftersom att jag inte har hunnit sminka mig ännu och vi ska vara inne i stan vid klockan 13.00 för att äta fars dag middag med babys släkt. Efter vi har ätit middag tillsammans med dem så bär det av hem till babys morfar där vi ska äta tårta och dricka kaffe och tjöta. :) Så detta kommer att bli en toppen dag tillsammans med babys släkt för det är alltid lika roligt att umgås med dem.


Ska också påminna mig själv att inte glömma packa ner lite filmer som vi har lånat utav A:s ena moster. Ja vi lånade dem i sommras och har inte lämnat tillbaka dem ännu. Helt insane! Så det är på tiden att vi tar och lämnar tillbaka dem faktiskt. För vi har kollat på dem så nu ligger de bara här.


Måste också ta och berätta att igår fick jag så frutkansvärt ont i magen och mådde illa efter vi hade ätit hemma hos svärisarna och läkararna har inte hört av sig ännu så att gör de inte det innan mitten av nästa vecka är det väl jag som får ta och ringa dem för att så här kan det verkligen inte fortsätta!

Nepp nu måste jag ta och runda av och börja sminka mig men jag lovar er att jag kommer att uppdatera ikväll när jag kommer hem. Eller ja jag vet inte ens om det kommer att bli ikväll utan i eftermiddag. Men jag tippar på att det blir vid fem tiden kanske.


Ta hand om er, Puss & kram.

Av neverleave - 7 november 2009 16:35

Igår vart det inga inlägg i bloggen alls, men jag hade verkligen inte humör för att skriva. För det första var jag på dåligt humör över att vi fått en räkning på 500:- som vi verkligen inte hade räknat med. Vi fick den från våran hyresvärd om att vi  hade stört.. Ja min pojkvän hade suttit och spelat tv spel med sina kompisar en lördag kväll. Hmm, ofta man inte får göra det? Kärringen i telefon sa att man skulle använda hörlurar.. Ja så jäklans patetiskt! Så nu vet man alla fall vilket gammling ställe man faktiskt bor på. Man kommer ju aldrig kunna ha en fast alla fall om man inte ens kan sitta och spela tv spel ett gäng kompisar. Så samma dag så sökte vi en ny lägenhet på dammsvedjan, det är en tvåa på 55 kvm och har en billigare hyra en vad vi har nu. Ja vi förlorar 2 kvm om vi nu skulle ha turen att få lägenheten men wtf vad spelar det för roll?


Sedan igår kväll blev jag jätte glad över att min kompis S ringde och vi pratade ganska mycket kring allt som har hänt. Men det är verkligen underbart att höra att han är lycklig och att han börjar komma på fötter igen trotts att allt fortfarande inte har löst sig helt. Men kommer de och gör någonting mera så kommer jag inte längre köra ett snällt spel utan kommer att bli en riktig bitch.


Idag har jag verkligen inte gjort någonting, jag har bara suttit i soffan och klickat mig runt på olika internetsajter och har haft allmänt trist. Hela dagen har gått och det ända jag har gjort är att klä på mig och fräscha till mig med smink, deo och parfym osv. Jag har inte ens ätit något vettigt, ätit chips och chocklad doppade ahlgrensbilar.

För hur hungrig jag än har vart idag så har jag inte orkat ta och göra någonting att äta. Så ikväll kommer jag att vräka i mig en massa mat. Sedan vet man ju att det kommer att bli hur god mat som helst då vi ska hem och äta hos svärisarna. Det börjar bli standard att äta hos dem minst en gång i veckan och det är jäklans bekvämt också. För det första slippa bekymra sig över vad man ska göra för något och sedan disken osv efteråt.. Härligt att slippa! Sedan är det ju alltid roligt att umgås med dem och bara sitta och tjöta. :)

Så ikväll kommer det att bli en lugn kväll , jag vet inte när vi kommer att komma hem igen så jag vet inte fall jag kommer att skriva något mer en det här blogg inlägget idag.


Men jag hoppas att ni alla kommer att få en toppen lördag :) Ta hand om er, kram Anna.

Av neverleave - 5 november 2009 21:35

Så skönt att ha provet gjort, jag kan ju först tala om att det inte var speciellt lätt.. Inte bara jag som tyckte det utan många av mina kurskamrater tyckte det också! Så om en vecka får jag min dödsdom, eller ja svaret på mitt matte prov. Nu kan jag inte göra mer en att hoppas på att jag har klarat det! Jag känner mig nöjd med min insats och känner att jag inte kunnat göra mycket mer en det jag gjorde. Jag gjorde mitt bästa och mer en så kan jag faktiskt inte göra. Härligt, att vara hemma ganska tidigt också, jag fick skjuts hem utav en av mina kurskamrater, väldigt snällt. Det är verkligen jobbigt det här med bussarna på torsdagar, antingen får man stressa röven av sig för att försöka hinna med bussen som går kvart över nio eller så får man helt enkelt vänta en halvtimme på att nästa buss ska komma så att jag kan komma in till stan och när jag väl är där spelar det i stort sätt ingen roll vilken av bussarna jag hinner med för att jag måste vänta där i  mer än 30 minuter för att ta nästa buss hem. Det är sådana här tillfällen som jag faktiskt önskar att jag hade körkort och bil. Inte för att jag tycker det är jobbigt att ta bussen utan att det är jobbigt med allt väntande. Tycker f*n att det skulle var bättre bussförbindelser för jag bor ju faktiskt inte mitt ute i skogen. Jag hade kunnat gå hem på 50 minuter men jag vågar inte gå den vägen hem själv i mörkret, vem vet vad det finns för snusk gubbar runt hörnet. Mot dem hade jag inte haft en chans!


Snart blir det att krypa ner i sängen för mig och min bättre hälft för att kolla på ett avsnitt av våran favorit serie true blood man kan verkligen inte få nog utav den. Beroende framkallande på högnivå!

Läste också idag att det håller på med en tredje säsong och det gör mig ännu mer lycklig och att ha något så spännande framför mig. Men det jag längtar till mest just nu är att det ska blir den 19 November så att jag kan gå och se New Moon. Guuud så jag längtar! Jag hoppas bara att min älskade också kan följa med, den går ju trotts allt på natten och dagen efter är de ju fredag och skola för hans del, men jag hoppas att han har sin föreläsnig sent på dagen så att han kan följa med mig. Men kan han inte så tänker jag gå ensam eller lura med mig någon kompis. Ingenting ska stoppa mig för att gå och se den på förhandsvisningen.

Nepp, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa nyheterna och vänta på min prins. :)


God natt och sov gott!


 





Av neverleave - 5 november 2009 17:43

Nu har jag suttit ett tag med matten och hoppas att ännu mer saker har satt sig. Jag vet ju att en sak har gjort de alla fall som jag tidgare i veckan inte fattade men nu är de glasklart. Jag älskar när de känns som hela världen öppnar sig och det känns som man lärt sig världens grej. Jag har nog aldrig pluggat så här mycket till ett matte prov i mitt liv så det ska nog gå bra. Det gäller bara att jag ska gå in i det där klassrummet med självförtroende och självkänsla så kommer allt gå så jäklans bra. Ha huvudet högt!

Men något jag inte har lärt mig på delen med geometri är alla olika area uträkningar som finns till olika former. Jag kan en men det kommer jag inte speciellet långt med.. Men min sambos mamma som är mattelärare sa att hennes elever inte behövde kunna det för att de ändrat på att de inte ska kunna det utan till utan man får kom ihåg papper på de sakerna. Men de är ju högstadiet och inte gymnasiematte. Jag hoppas verkligen att det kommer att vara så för oss också. Lika för alla? Jag ska alla fall ta med mig matteboken och anteckningarna för att jag ska kunna plugga lite på bussen dit. Ska ju trotts allt sitta på bussen i 22 minuter så jag har lite tid för att plugga. :) håll tummarna för mig att allt kommer att gå bra.


Av neverleave - 5 november 2009 13:19

Nu har jag klätt på mig, tvättat mig, borstat tänderna och fixat naglarna.. Målade de i en läckerrosa färg och satte dit lite snygga klister detaljer. :) Jag tog den rosa färgen för att jag vill liva upp den så trissta och grå stämmningen lite. Idag snöar det en massa tråkigt bara att det inte är tillräckligt kallt för att den ska ligga kvar på marken. Kan de inte hinna bli några minus grader i någon vecka innan snön kommer så att den åtmistonne får ligga kvar där i några dagar. Jag ska snart ta och käka lite och sedan ska jag ta och plugga en massa matte innan det är dags att åka till skolan och plugga lite till för att sedan ha prov. Jag längtar inte till klockan sju det minsta, jag är så fruktansvärt nervös att jag tror att jag ska spy. Men å andra sidan ska det verkligen bli skönt att ha det överstökat och plugga som en dåre till nationella proven istället liksom. Jag ber till gud för att jag ska klara kursen för att jag tycker verkligen att jag är värd det, efter allt slitande. För en gångs skull ha jag gjort något helt hjärtat och inte gett upp på vägen och det borde jag få credds för.


Jag funderar på vad jag ska ta och käka för något som är smidigt och som är gott.. Jag tror fan att jag ska ta och göra lite nudlar och sedan lite sweet chili sås på. Det är inte världens godaste men det funkar lätt.


Måste också ta och nämna att jag kollar runt lite på internet idag efter grymma tatueringar, jag är riktigt sugen på att göra en nu. En större som verkligen smyckar ut kroppen på riktigt. Frågan är ju bara vad man ska ta och göra för något. Jag är inte det minsta rädd för att det ska göra super duper ont utan mer rädd för att välja något som jag inte kommer att trivas med i resten av mitt liv. Jag har så många idér men jag vet inte hur jag ska få ihop det till en tatuering. Jag vill ha en text som speglar mitt liv och sedan några symboler som passar in på mig. Och helst ska den sitta på sidan och gå från brösten och ner till rumpan typ. Ja jag vet att de låter crazy men jag vill så gärna. Men först och främst måste jag ta och fundera lite till på att det ska bli bra och att jag ska trivas med den för att den ska sitta på min kropp tills jag inte längre finns.


Är de någon som har något tips?




Presentation


De flesta andra gör det...varför skulle jag inte kunna göra det...? Blogga alltså. Jag antar att även jag har något att berätta, roa, skvallra om, lära ut, intressera eller kanske bara fördriva tiden med...eller?
Jag ger de ett försök trots allt!

Senaste inläggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Länkar

Kategorier

Gästbok

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards