Alla inlägg under november 2009

Av neverleave - 5 november 2009 10:08

Sitter nu här i morgonrocken och dricker morgonkaffet. Väntar på att min kära sambo ska ta och vakna så att jag kan äta frukost.

Ingen utav oss två har sovit speciellt bra i natt, därför valde A att stanna hemma ifrån skolan idag, och han hade en förläsning där han kan ta och läsa de där boksidorna hemma. Däremot vet jag inte varför han inte kunnat sova men jag vet varför jag inte kunde, ohja det är ju rätt logiskt att jag vet varför jag själv inte kunde sova. Först låg vi vakna och kollade på true blood vi fick inte nog utav det som visades på tv:n idag så vi kollade ett avsnitt på internet och måste säga det är verkligen sjuuuktligt bra. Helt beroende framkallande! Men de var inte det jag skulle tala om, så vi kom i säng vid kvart över tolv, ganska sent i min mening för att vara en vanlig dag. Sedan när jag hade somnat in en kvart senare så drömmde jag att jag köpte en gigantisk paprika och att jag fick dra den med släpkärra hem. Så när jag vaknade till så var jag tvungen att kolla i lägenheten om det fanns en gigantisk paprika här någon stanns, och självklart gjorde det inte det. Hur roligt hade de inte vart om de nu hade varit så? Drömmar kan verkligen vara så verkliga. Men när jag hade somnat om på drömnde jag om vampyrer och att Bill Hampton från true blood precis skulle bita mig och suga ur mitt blod men han gör inte det utan kysser mig istället. Då vaknar jag av att A skriker till och slänger sig över mig. Jag ligger stilla som en mus för att jag inte ville att det skulle bli värre, han har ju sin nattskräck. Så då vaknade jag till igen och kom ur min underbara dröm. Som jag önskade jag aldrig skulle vakna ur! Ja det har vart ganska många drömmar i natt och så har jag sovit väldigt lätt och vaknat till av det minsta lilla. Men Jag kan inte ligga i sängen och sova hela dagen för det, jag måste göra iordning mig i tid idag för att åka till skolan i någorlunda tid för att kunna plugga en stund innan matte lektionen startar. Jag är verkligen nervös inför det här provet och det känns som om allt bara snurrar innuti mitt huvud och jag som alltid stressar upp mig så inför prov. Jag kan saker ganska bra när jag ska gå in och sätta mig i salen men sen så blir det som om allt bara fastnar innuti mitt huvud och inte vill komma ut på pennspetsen, så allt blir bara som en ända stor röra.

Jag ber en bön för att allt ska gå hur bra som helst på provet idag, jag vet att människor tror på mig och min förmåga, nu är det dax för mig att sansa mig och tro på min egna förmåga!

Av neverleave - 4 november 2009 15:09

God efter middag kära läsare! :)

Jag har nu tvättat klart, eller ja de gjorde jag för en timmes sedan men jag har ju rensat och vikt den rena tvätten och lagt de på sina rätta platser.

Idag har de verkligen vart en toppen dag och jag hade aldrig kunnat ana att jag skulle lyckas få biljetter till förhansvisningen och jag lever nu högt upp i det  blå. Jag längtar verkligen ihjäl mig nu och jag vill verkligen att de 15 dagarna som är kvar ska gå hur fort som helst. Svischa förbi! Men å andra sidan har jag alltid tyckt om onsdagar, för det är så mycket bra på tv då. Först ska jag ta och kolla på oskyldigt dömd och sedan mitt älskade program true blood. Jag längtar verkligen till varje onsdag för att se fortsättningen. Vampyrer har verkligen blivit något som säljer och jag ska inte säga något annat än att jag älskar det för de gör jag verkligen. Tycker det är hur sexigt som helst att vara vampyr. Hade inte bangat en sekund på att kunna bli en vampyr själv. Jag tror inte att jag tror att det bara finns i sagor och berättelser osv utan att det faktiskt finns i bland oss. Kanske inte riktigt i sådan hög grad de finns i filmer men jag jag tror att de finns vampyr liknande bland oss.


Annars idag blir det ganska lugnt, det blir inget plugg med min kurskompis D idag utan vi ska ses en stund innan matte lektionen imorgon och gå igenom lite saker. För jag känner inte för att åka runt halva stan för att plugga och tror att jag kan det mesta och det jag inte kan ska jag sitta och plugga lite innan tv programmen tar och kör igång. Och sedan har jag ju min älskade sambo som hjälper mig till den mån han kan. :)  I love you so much<3

Jag väntar på att klockan ska ta och bli lite mer för att jag ska kunna ta och börja med maten, idag blir det ris och korvstrofanoff. Vart sugen på det i några dagar nu så att det får de ta och bli.


Ta hand om er, puss / A.

Av neverleave - 4 november 2009 13:03

JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE MÄNNISKA JUST NU! JAG HAR FÅTT TAG I FÖRHANSVINSNINGENS BILJETTER. :) SÅ DEN 19 NOVEMBER ÄR DET JAG SOM SER NEW MOON.


Ja det har blivit ganska mycket snack om new moon den senaste tiden

men för er som inte tål det läs inte min blogg. ;)




Av neverleave - 4 november 2009 11:34

 





Biljetterna är släppta nu i Borås men jag kan fan inte komma in på deras hemsida, jag har försökt nu i en timme men utan resultat och jag får panik. Jag vill ju så gärna ha biljetterna till förhandsvinsingen.. Men det ser rätt mörkt ut för min del. Biljetterna går åt som smör och på tre minuter så gick det åt 12 biljetter och här sitter jag och försöker hoppas på att få tag i två biljetter. Hoppet är ju det sista som lämnar människan!

Jag hade verkligen blivtit riktigt besviken om det inte finns några biljetter kvar till förhandsvingningen.. Om inte annat för jag ta och gå på fredagen istället. Dock hade de inte vart samma sak som att se den på förhandsving mitt att jag  natten liksom. Jag vet att jag sitter här och är som ett fjortis fan men jag kan inte låta bli det, jag är förälskad i böckerna och filmen twilight och helt besatt utav vampyrer. Ska jag behöva mörda någon för att få tag i biljetter? Näe så långt är jag inte villig att gå för att se filmen..


Nu börjar jag verkligen ta och bli förbannad över fortfarande har driftstörningar, kan inte sf bara ta och göra någonting åt det? Eller kan folk inte visa lite hänsyn och låta mig boka två biljetter och sedan kan ni alla andra ta och boka? PAAAAAAAAAAAANIK!


För att tala om något annat och försöka få bort min frustration så har jag sprungit ner till tvättstugan och slängt in två maskiner tvätt bara för att jag inte ska kunna missa att boka biljetter. Men det var ju inte heller till någon nytta för att jag kommer fortfarande inte in. Jag antar att det bara är att låta det vara för att tids nog blir det väl min tur också? Om de nu finns några biljetter kvar då. För jag måste ta itur med lite saker här hemma och sedan ta en dusch jag kan ju inte sitta framför datorn som ett fån i flera timmar bara för att jag ska ha biljetter till new moon. Eller kan man? Jag har i vilket som inte tid för de alla fall.. Jag har ett prov att plugga till imorgon men undra hur bra de kommer att gå att plugga till det för jag kommer ju att ha tankarna till jag ska HA biljetter till filmen... Vilket i lands problem jag har idag!

Av neverleave - 4 november 2009 09:46

God morgon folket. Jag har vart vaken en stund och kollar runt lite på nätet. Inte för att jag hittat något speciellt. Men gjort det vanliga jag gör på morgonen innan jag sätter fart med att göra annat. Så nu har jag tagit och kollat på dagens avsnitt utav riverside och jag blev alldels varm av lycka och tyckte det var på tiden det blev Ben Ali och Nathalie. :) Det är ju så söta ihop. Sedan får man ju bara ta och hoppas på att det snart kommer att bli något seriöst mellan Nilla och Kim.  Nä nog pratat om det, vem vet ni som läser min blogg kanske också följer det så jag ska inte ta och avslöja för mycket. För er som inte vet vad Riverside är för något så ska jag ta och tala om det för er. Det är en liten mini serie som sänds i små korta avsnitt varje dag. Riverside är liksom en den utav Andra Avenyn och det går ihop som ett litet pussel. För er som inte vill kolla på små avsnitt varje dag så kommer det ut ett långt avsnitt ihop satt från veckan på söndagar.

Idag måste jag verkligen säga att jag är slö och skulle helst vilja ha en dag då jag inte gjorde någonting. Men det verkliga livet fungerar inte riktigt så.

Så idag ska jag ta och tvätta upp det som finns, det går fort att fylla tvättkorgen, även om vi bara är två stycken. Undra hur det kommer att bli när det är barn inblandat i bilden också? Kommer ju inte få göra något annat en att tvätta. Sedan ska jag ta och träffa min kurskompis D för att plugga inför matte provet som går av imorgon. Känns som om jag fick lite kläm på det igår men det är fortfarande ganska många frågetecken så vi ska sättas oss och bolla lite vett med varandra och se fall vi kommer någon stans.


Jag har läst att new moon biljetterna redan har börjat släppas i vissa städer så jag var bara tvungen att se fall borås var en utav dem, men de var de inte. Det är bara att vänta i tåligt på att det ska släppas här. Som jag har sagt tidigare jag ska verkligen ta och gå på premiär visningen. Det finns inte något annat altenernativ! Samtidigt som jag läste att de börjat släppa biljetterna såg jag den nya fotosessionen med Kristin Stewart och Robert Pattinson, ovan ser ni en utav bilderna på den fotosessionen. Tycker bildern verkligen är ögonfallande, de är ju så söta tillsammans. Förutom att man blir lite svartis och önskar att det var jag på bilden istället för Kristin Stewart. Men drömma går ju alltid att göra!


Av neverleave - 3 november 2009 20:06


12 stones - Lie to me





A candle burns away
The ashes full of lies
I gave my soul to you
You cut me from behind

Nowhere to run and nowhere to hide
You're scared of the truth, I'm tired of the lies
Cause who I am
Is where you want to be

Don't act like an angel
You've fallen again
You're no superhero
I've found in the end

So lie to me once again
And tell me everything will be alright
Lie to me once again
And ask yourself before we say good bye
Well good bye
Was it worth it in the end?

You said you were there for me
You wouldn't let me fall
All the times I shared with you
Were you even there at all?

Nowhere to run and nowhere to hide
You're scared of the truth, I'm tired of the lies
Cause who I am
Is where you want to be

Don't act like an angel
You've fallen again
You're no superhero
I've found in the end

So lie to me once again
And tell me everything will be alright
Lie to me once again
And ask yourself before we say good bye
Well good bye
Was it worth it in the end?

Why'd you have to up and run away
A million miles away
I want to close my eyes and make believe
That I never found you

Just when I put my gaurd away
It's the same old story
You left me broken and betrayed
It's the same old story

Don't act like an angel
You've fallen again
You're no superhero
I've found in the end

So lie to me once again
And tell me everything will be alright
Lie to me once again
And ask yourself before we say good bye
Well good bye
Was it worth it in the end?

Lie to me once again
It's the same old story
Lie to me once again
It's the same old story

Was it worth it in the end?







Av neverleave - 3 november 2009 19:41

Hej bloggen, jag lever trotts dålig uppdatering. Jag har bara inte haft humör för att skriva. Jag var riktigt pissed off igår och hade några tanke ställningar, och jag vet inte fall jag har löst dem ännu och jag vet inte fall jag kommer att lösa dem heller. :/ Jag vill bara skrika ut min frustration men antar att det inte kommer att hjälpa mig speciellt mycket. Jag har ju skrivit på bloggen om min pappa också så ni som läser min blogg vet ju vid det här laget hur allt ser ut. Något jag kanske inte har nämt att min pappa har haft en utav sina perioder nu och har haft den ett tag. Denna gången har det berott på hans skiljsmässa osv.. Jag förstår att det är en tuff tid för honom men det är han som är svag och inte kan klara sig igenom det utan att dricka. Sedan är det klart att det är jobbigt för honom att hans exfru redan har träffat en ny, jag hade också blivit rosenrasande om det hade hänt mig. Från början såg jag det bara från ett perspektiv och lyssnade bara på ena sidan av historien och dömnde min pappa förhårt. Något jag mått dåligt över ett tag nu. Det var verkligen inte meningen att dömma honom över hans drickande, det är inte okej att han dricker och vissa saker han gjort under de senaste dagarna är heller verkligen inte okej.. Men är det verkligen okej att älska en ny man lika fort som de tagit slut på ett tio år långt förhållande? Jag kan verkligen inte förstå hur man kan älska någon så kort efter. Jag hade fått skuldkänslor och kännt mig som en dålig människa som går från ett förhållande till ett annat.. Man kanske behöver lite tid för sig själv också innan man hoppar in i ett nytt förhållande. Jag är verkligen inte sur eller arg på någon jag är bara så trött på att människan är så falsk. Jag vet vad mina bröder står i det här och jag tycker det är fel utav dem att de tar någons parti, klart pappa är våran pappa och vi älskar honom men det ger oss inte rätten till att dömma ut en människa som funnits i våra liv i tio år. För innest inne älskar vi henne precis som hon är, med eller utan pappa vid sin sida. Men man kan fortfarande ha en åsikt om hur allt har gått till. Det är inte ens fel att två personer träter!

Jag kan ärligt säga att jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att det inte längre ska vara tillsammans mest för att det var min styvmamma som gjort att jag fått den kontakten med min pappa som jag idag har. Även om de inte är så mycket som jag önskar att den var så är det tillräckligt för att jag ska känna mig trygg och lycklig. Nu när de inte längre ska leva tillsammans så känns det lite tomt och det är svårt att vänja sig vid tanken. Jag har nog tidigare levt i en chock och självklart är jag super glad för min styvmammas skull att hon känner sig lycklig men jag har fortfarande min åsikt om den hela och det slog mig igår.

Jag har nog inte riktigt fattat att det var på allvar fram till igår, jag vaknade nog från min dröm igår och insåg att allt var en verkligt.

Jag har sagt tidgare att jag inte vill hänga ut någon i min blogg, men what a fuck jag ska få skriva vad jag vill i min blogg. För trotts allt de är min blogg och jag har den för min skull och ingen annans. Jag är trött på att ta hänsyn till alla andra hela tiden och därför tänker jag sluta med  det, ja till en viss del alla fall.


Jag älskar er båda och jag tänker hålla mig utanför erat för jag orkar inte ha en fot i varje värld. Jag ska ta hand om mig själv och ta hand om det förhållande som jag har. För mitt humör och min oro går ut över den människan som jag älskar något otroligt, ord kommer aldrig räcka för vad jag känner för min älskade. Jag tänker aldrig låta mitt förhållande gå till spillo för att jag hela tiden ska gå som en känsloladdad bomb, berädd att sprängas vilken sekund som helst. Jag är en kämpe och kommer alltid att vara det, jag tänker inte sätta mitt förhållande på spel bara för att jag ska bry mig och vara orolig hela tiden. Det är slut med det!

Jag kommer alltid bry mig för att jag älskar min pappa och min styvmamma men det måste också finnas en gräns över hur mycket jag ska ta och bry mig.


För jag ska bli så mycket bättre en vad världen trott om mig...



Av neverleave - 1 november 2009 15:41


     


Så här såg det ut när jag satt och pluggade i lördags eftermiddag och coca colan är ju bara ett måste när man pluggar.



   


Sedan är det klart att man ska ta några ego bilder på sig själv när man känner sig lite extra snygg. Bilderna är tagna idag!



   


Presentation


De flesta andra gör det...varför skulle jag inte kunna göra det...? Blogga alltså. Jag antar att även jag har något att berätta, roa, skvallra om, lära ut, intressera eller kanske bara fördriva tiden med...eller?
Jag ger de ett försök trots allt!

Senaste inläggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Länkar

Kategorier

Gästbok

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards