Alla inlägg under november 2009

Av neverleave - 16 november 2009 10:28

Tja,Tja!

Nu har jag kollat på dagens avsnitt av Riverside och ska ta och göra lite havregryns gröt strax. Jag har vart hur sugen som helst på det sedan jag läste i enkärlekssagas blogg igår. Mumma! För er som inte vet hur man gör så är det ju inte svårare en så att man tar dubbelt så mycket vatten som havregryn och så bestämmer man sig för hur många portioner man ska göra. 1 dl havregryn är en portion med gröt. Sedan kan man ju välja själv fall man kör de i micron i ca 2 minuter eller om man tar och gör gröten i en kastrull. Sedan är det ju bara att ta och hälla på lite mjölk och hallonsylt. Snabbt och otroligt mättande då man sedan kommer att ha en massa energi på dagen att göra en massa saker. :) Sedan är det ju hur underbart som helst med risgrynsgröt eller tomtegröt som jag brukar säga men det får man inte ta och äta för ofta då det tappar den juliga känslan annars.


Men innan jag ska sätta igång med frulle så sa jag ju igår att jag skulle ta och visa er lägenheten jag och baby har fått upp ögonen för.

Det är en 2:a på 40 kvm som ligger på Sjöbo och har ett ugångspris på 115 000 men jag och älskling är tveksamma till att den kommer att gå för det utan att den kommer att gå för lite mindre då Sjöbo inte är det populäraste området att bo på. Så länge man bor hyffsat lång ner på Sjöbo är det absolut ingen fara.

Så här nedan kommer det lite bilder på lägenheten och så skriver jag lite om vad jag tycker om varje bild. Någon råd sådär!


 

(ser så hemtrevligt ut på utsidan och jag tycker balkongerna ser så himmlans söta ut)


              

(Toaletten är väl inte världens roligaste och jag kommer verkligen att sakna att ha badkar.

Men som min sambo sa man kan inte ha allt här i livet.)


     

 

   (Hallen är tillräckligt stor och jag älskar det faktum att det är en glasdörr in till vardagsrummet)


       

(Köket, ja det finns väl inte så mycket att säga om det, jag tycker det är fint kök i helhet)


 

(Sovrummet är ju inte speciellt stort men man tillbringar inte speciellt mycket tid där inne så det spelar egentligen inte någon roll)


   

(Vardagsrummet är stort och rymmligt och det kommer nog verkligen bli lättare att möblera en det vi har nu, från vardagsrummet så går man ut på balkongen)



Jag kan verkligen se vad jag skulle vilja göra för förändringar i lägenheten och jag känner verkligen att jag vill flytta NU NU NU! Men man får ha lite is i magen och inte ta det första bästa utan man ska ha flera alternativ att gå på. Men jag älskar att inreda så trivs jag där så kommer det att bli great.. Här har jag inte riktigt känt för att göra det fint då det känns som om det är bortkastat med tid och pengar men när de är en själv som äger stället man bor på så känns de ju mycket mer värt att lägga ner tid och pengar på att få det så som man vill ha det! Jag hoppas alla fall att bostadsrätten kommer att vara lika fin i verkligenheten som den är på bild. Ja om inte finare i verkligheten förståss! 

Nu kurrar min mage ordentligt och jag måste få i mig lite käk innan jag kommer att få ont i magen. Men vi hörs senare!


Ciao ciao  





Av neverleave - 16 november 2009 10:02

Av neverleave - 15 november 2009 23:22

Nu har jag och mitt hjärtat kollat på filmen i now pronounce you chuck and Larry som gick på 3:an ikväll. Varken jag eller älskling hade sett den tidigare och för er som inte har sett den så rekomenderar jag den för er som vill ha några härliga skratt. Tänkte ta och berätta om bostadsrätten jag och baby bestämmt oss för att kolla på men det är jag alldeles för trött för att göra nu så jag gör det i morgon :) Lägger in lite bilder osv!

Nu ska jag ta och göra iordning mig för natten och krypa ner brevid min älskade och kolla på ett avsnitt simpsons innan vi försöker ta och sova.



God Natt & Sov gott!





  

Av neverleave - 15 november 2009 18:28

   


Av neverleave - 15 november 2009 18:11

Im alive!


Måste säga att detta har vart en otroligt mysig och trevlig helg, igår umågicks jag med mina underbara vänner S coh M på dagen och sedan på kvällen åkte jag och baby och hans kompis och hyrde film och köpte en massa godis. =) Ja babys kompis stannade en natt till och vi hade trevligt. Kan rekomendera de tre filmerna vi hyrde igår, för en gångs skull hittade vi tre väldigt bra filmer och ingen av dem var dåliga.        

På bilden kan ni ju se vilka filmer vi hyrde eller ja de kanske inte syns så bra.


  • Män som hatar kvinnor
  • The last house on the left
  • Killer theory


Så i natt blev det sent i säng, jag tror att klockan var tre när jag var iordning gjord och hade plockat iordning och tagit natt ciggen innnan jag kom i säng. Men jag somnade verkligen på två röda sekunder och sov som en stock. Sedan vaknade jag av att mammi ringde men jag klickade henne och försökte ta och somna om men det gick inte så bra så jag låg i sängen och myste med hjärtat men efter lite om och men så klev jag upp och ringde mammi hon frågade fall de fick komma och hälsa på idag och lämna julgardinerna och en stor spegel och självklart komma på en fika, så det var snabba tag inför att de skulle komma jag städade och diskade osv sedan så blev det en massa tjötande och kaffe drickande. Alltid trevligt att umgås med familjen. Man träffar ju inte dem så ofta tyvärr. "/


Vi bestämnde också att det skulle bli en julfika hos mig och baby i december för att jag ska få träffa alla söta släktingar till jul och slipper fara runt halva Jönköping och fram och tillbaka. Nåväl att vi inte bor speciellt stort men det är ju alltid trevligt att det kan bli lite närgånget. Näe, skämt och sido!

Efter mammi och de andra åkt hem så har jag mest suttit och tagit det lugnt jag kände att jag behövde det, lat som jag är!


Så nu har jag tänkt att göra klart pysslandet jag gjorde för någon dag sedan, satt och satte ihop lite kort på mig och hjärtat i en stor ram men eftersom att glaset har gått sönder så får jag ta och limma dit bilderna. Så imorgon ska jag ta och hänga upp tavlan. Frågan är bara vart!


Så här blev resultatet alla fall:
















Av neverleave - 14 november 2009 00:27

Tänkte ta och passa på att skriva ett inlägg när pojkarna är iväg och kör en kompis till dem hem. :) Maten på burger king var toppen och smakade smaskens. Sedan blev det idol och jag tyckte inte direkt någon var sådär jätte bra ikväll, alla valde så tråkiga låtar och var inte sig själva. Har det med att det var fredagen den 13 och göra kanske? höhö! Nje troligtvis inte.

Rätt person åkte ut helt klart, Eddie har vart lös nästan hela tiden och han borde ha fått packa sina väskor mycket tidigare för att han har sjungt falsk ett antal fredagar nu och han är inte så pass bra sångare som han faktiskt tror att han är. Han borde satsa på någonting annat.


Kvällen har varit mysig och fylld med en massa skratt fått en ganska många tankeställare också. Jag känner inte för att ta och nämna det i bloggen då det är så pass privat och vet inte fall det är okej med honom att jag gör det så bäst att lämna det utan för. 

Klockan är redan halv ett och jag har inte kommit i säng ännu, kors i taket ^^ men jag ska ta och krypa ner i sängen nu hade jag tänkt och slappna av till lite bra musik och försöka sova sinom tid.


God Natt & Sov gott. :)<3

Av neverleave - 13 november 2009 18:53

Det har tagit och blivit ändrade planer, det blir inte att laga någon mat utan vi ska dra och köpa mat på burger king när babys kompis A kommer hit och ska sova här i natt så istället för att ställa mig och laga mat så blir det att ta och köpa med sig lite mat. Mumma! Så istället för att jag ska mysa själv tillsammans med hjärtat mitt så blir det fredags mys tillsammans med hans kompis också. Jag hoppas att det kommer att bli lite buzz spelande och kanske till och med lite singstar, det vet man aldrig! =)


Så ikväll kommer det förmodligen inte bli någon mer bloggning men jag hoppas att ni kommer att få en toppen kväll. :)

Ciao Ciao.



Av neverleave - 13 november 2009 17:46

Burr, jag sitter verkligen och fryser som in i norden. Min näsa är iskall och mina fimgrar lika så! Dags att tända lite ljus här  hemma och få upp värmen lite granna. Tror även att det är dags att sätta på elementen på lite värme nu när kylan knackar på dörren.

Jag känner mig duktig som pallat plugga i 4 ½ timme matematik A idag, jag ska inte vara en förlorare och jag ska klara det förbaskade provet så jag måste verkligen lägga ner mer tid på att sätta mig och plugga. Man får ingenting gratis här i världen, allt har sitt pris. Med blod, svett och tårar så kommer det nog att gå vägen! Känns som om jag fått tillbaka lite posetivitet idag en vad jag hade igår kväll. Men långt ifrån den jag hade igår morse. Men man kan ju inte alltid vara glad och lycklig heller.

Härligt att det är fredag idag för de betyder en massa gos tillsammans med baby framför tv:n med lite god mat. :) Idag blir det pitabröd med köttfärs och grönsaker och två olika goda dressingar. Vart sugen på de ett tag nu så igår äntligen fick jag tummen ur och köpte pitabröd.


Just nu sitter jag och kollar in super rean på nelly, det finns ju verkligen helt underbart fina kläder och skor där.. Jag tror nog att jag ska ta och klicka hem något fint. För snart är de jul och nyår och man vill ju vara lite extra snygg då. Tråkigt att alltid vara ute i sista minuten och det brukar också resultera till att man kommer att se lika dan ut som någon annan. Och det vill man ju inte göra!

För er som inte har rabatt koden till super rean på nelly så kommer ni att kunna ta och handla på rean på måndag då koden tas bort och det blir fritt för alla. :)


Nä nu är jag vrålhungrig och ska ta och sätta igång med att laga mat och sedan vill jag ju hinna äta innan det är dags för idol. :) Jag hoppas verkligen inte att den sista jag håller på kommer att åka ut idag så glöm inte att skicka ett sms eller ringa på Erik. Så att idol inte mister ännu fler gryma talanger. För Erika och Rabih förtjänade verkligen inte att få ha lämnat tävlingen så här tidigt. Är det någon som borde få lämna tävlingen så är det Eddie, han är verkligen inte samma klass som någon utav de andra, han sjunger så falsk i mellan åt att man tror att man ska dö av garv.


Ciao Ciao people. :)

Presentation


De flesta andra gör det...varför skulle jag inte kunna göra det...? Blogga alltså. Jag antar att även jag har något att berätta, roa, skvallra om, lära ut, intressera eller kanske bara fördriva tiden med...eller?
Jag ger de ett försök trots allt!

Senaste inläggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Länkar

Kategorier

Gästbok

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards