Alla inlägg under november 2009

Av neverleave - 19 november 2009 10:49

 


   

Av neverleave - 18 november 2009 23:05


<3

Av neverleave - 18 november 2009 22:39

  Nu har jag gjort iordning mig för sängen och har precis suttit och målat naglarna i en snygg lilla glittrig färg. Tycker de passar in så här i höst/vinter sörjan! Jag ska snart ta och krypa ner i sängen för att imorgon ska jag upp tidigt, så tidigt att jag nästan glömmt bort att det var lagligt att gå upp vid den tiden. Jag ska nämligen till tandläkaren imorgon igen klockan åtta så det känns lite jobbigt att komma upp då. Och jag måste verkligen hem sen och vila för att jag ska orka vara vaken extra länge i morgon för imorgon är det new moon dags! Sedan när jag kommer hem imorgon så är det tvätt tid så att jag kanske inte kommer att få någon vila alls alla fall. För att jag ska ta och plugga matte och laga mat innan jag måste ta och bege mig intill stan. Sedan hoppas jag att min pojkvän kommer att komma hem innan jag ska dra till matten. Så jag kommer knappt att vara hemma på hela dagen, så det kommer verkligen att vara fullrulle! Sedan måste jag  ta och försöka komma ihåg att ta och gå till sorteringen med lite bröte också. Det är inte bra att sitta och tänka efter för mycket man kommer för sjutton på en massa saker som borde göras då. :/ haha!


Måste också ta och snacka av mig lite om den här jäkla svininfluensan, jag tycker verkligen att människor ska tagga ner ett par hundra kilo för att antingen tar man sprutan eller så tar man den inte alla människor gör det valet. Men tar man den så får man ju ta alla biverkningar som sprutan faktiskt kan orsaka. Sluta gnälla om hur ont ni har och hur dåligt ni mår utav att ni tog den. Det är ju sådana saker ni faktiskt vet innan ni sätter er för att ta sprutan. Jag tänker inte ta sprutan endast för att jag tycker de är hypat även om Sverige låter svenska befolkningen ta sprutan gratis så tycker jag bara att det är hypat och det skrämmer människor alldeles i onödan. Diskuterade det här med en utav mina kompisar tidigare idag och han tyckte att man skulle ta den för att de borde vara viktigt om vaccinet är gratis, just för att alla ska ha råd att ta den men jag tror också att den är gratis för att svenska folket inte ska bli upprörda och göra protester. För hur hade det sett ut om det skulle kostat pengar? Då har vi ju inte gratis läkarvård som det ska vara här i Sverige då blir vi helt plötsligt lika dumma i huvudet om att inte ha gratis läkarvård som de i usa.

Nu har jag fått pladdra av mig lite av det här med vaccinet så snälla sluta snacka så mycket om det där och bara fortsätt leva loppan! Men nu ska jag ta och föra över lite nya bilder på Robert Pattinson på telefonen och sedan är de verkligen dags att gå och lägga sig. Its a new day tomorrow!






God Natt & Sov Gott Ni Söta. <3

Av neverleave - 18 november 2009 16:16

1 days left.<3


Imorgon är det förhandsvisningen på new moon och jag längtar verkligen satan till jag sitter där med min älskling är så jäkla förväntans full och har hela munnen full med popcorn.

Imorgon är den långa väntan över och jag har inte gjort något annat en att gått runt och tänkt på vampyrer eller drömmt om dem de senaste veckorna och jag kommer väl gå som på moln efter att jag kollat på new moon i några veckor till. Sedan börjar den andra väntan efter att få se den tredje filmen men äsch det tar vi och tänker på senare.

För hur sjukt de än låter så har jag faktiskt tagit och fantiserat ihop de ena och de andra om att själv bli vampyr. Men sedan kom jag på jag måste ju ha några av mina vänner och några roliga människor med mig till vampyrernas värld så satt jag och funderade på vilka jag skulle bita och förvändla till vampyrer.. Ska man fråga dem först eller bara göra det? Jag menar hur roligt är de att leva loppan som en vampyr om man inte har någon att dela det roliga tillsammans med. Jag får förmodligen inte med mig min pojkvän till den sidan då han tycker bättre om varulvarna men man kanske skulle ta och bita honom alla fall?

Sedan kan man ju faktiskt ta och bita lite kända människor, för hur sexigt hade de inte varit att få förvandla Robert Pattionson på riktigt? GRRR! Eller att göra Alexander Skarsgård till den grymme vampyren i true blood? Ja, listan kan verkligen bli lång och jag kan ju komma på en massa hetingar som skulle kunna få leva tillsammans med mig som vampyr. Men smartast är nog att bara bita dem och inte fråga innan..


För hur sexigt är de inte när en vampyr biter en människa på halsen precis som om det vore en kyss och sedan ser man blodet droppa och rinna ner för människans hals och sedan se vampyrens ögon törsta efter mer hela tiden och sedan se när vampyrens huggtänder i rött.. Jösses vad sexigt, jag vet att jag är knäpp men jag skäms inte för de och håller inte det borta för den delen heller!


Frågan är ju bara vart ska man bo? Man kan ju inte bo på ett ställe där man alltid är sol och nästan aldrig blir mörkt..  Eller äsch det spelar ju ingen roll man sover ju ändå på dagen och jagar, lever loppan och festar på nätterna ;) 

Jag tror att jag hade blivit en kanon bra vampyr med en jäkla attiyd.. Jag hade också självklart vart en utav de sexigaste och snyggaste bland dem alla (A)



 

Av neverleave - 17 november 2009 19:17

Idag har jag pluggat en hel del matte och det börjar kännas bättre och bättre för varje tal jag räknar nu mera och något börjar fastna nu så jag hoppas att jag kan lite till nationella provet alla fall. ;)

Sedan så fick jag ett sms utav min kompis Keno och det var verkligen underbart att få umgås med henne igen nåväl att det inte blev så lång  tid men det var bättre en ingen tid alls. Sedan fick jag ju träffa hennes pojkvän och det var också trevligt att se vad de var för filur hon var tillsammans med.

Skönt att ha en vettig anledning till att inte att sitta och plugga hela dagen fast jag egentligen borde det.

När jag kom hem blev det att ställa sig och laga lite mat idag blev det pommes, lökringar och stekt korv orkade inte göra något annat, var vrålhungrig och hade verkligen inte någon lust att stå i köket och hänga! Nu sitter jag här och är mätt och belåten och pratar en massa med J på msn och han är så jäkla rolig och han gör mig verkligen störd. Sitter och drar en massa skämt som inte ens är speciellt roliga egentligen ändå sitter jag här och skrattar så tårarna sprutar.


Ikväll kommer det att bli en lugn kväll jag funderar på om jag ska ta och kolla på en film eller om jag ska ta och plugga lite mer matte men man vet ju redan vad som kommer att överväga. Behöver ju inte ens fundera på vad de kommer att bli.. Att slänga sig i sängen och kolla på film är ju hur underbart som helst!

Av neverleave - 17 november 2009 19:04

 



   

Av neverleave - 17 november 2009 12:22

God för middag! :)

Ja en liten fråga så här på för middagen är ju aldrig helt fel, ingen av er som har lite pengar extra och funderingar på att flytta till Vancover? Ja, precis vad yrar jag nu om. Jo det är så att huset som man filmade Cullen scenerna i New Moon nu ska säljas och utropspriset är $3,298,000 i stora dra blir det ca 20 miljoner svenska kronor. Ja vem skulle inte vilja bo i den lyan som New Moon har filmats i? Synd att man saknar de 20 miljonerna för att flytta utomlands hade ju inte direkt varit fel. Kanske skulle ta och satsa på lotto?

Men man kan ju fortsätta drömma om att få bo där, alla fall tills man får veta hur mycket priset kommer att stiga. Finns säkert många rika fans där ute som inte skulle tveka och har de där pengarna. Då blir man lite smått avis på er!


   





Jag vet inte vad de är med mig längre jag sitter fortfarande i morgonrocken och luktar illa och har inte gjort mer en suttit vid datorn sedan jag klev upp och jag måste te och försöka äta något och duscha och sedan sätta i gång med pluggandet! Ja för jag tänker verkligen försöka ta och plugga som en jäkel och så har jag lite i kapitlet att räkna tills mattelektionen på torsdag och sedan utöver det försöka plugga till nationella proven och upprepa kapitlerna som vi redan har räknat i genom. Önska mig lycka till! För de kan jag garanetera att det behövs.


Men nu ska jag verkligen ta och gå ifrån datorn för att hinna med något annat idag än att ha suttit här och växt fast i stolen. Bai Bai<3

Av neverleave - 16 november 2009 21:45

God kväll! :)

Vilken underbar efter middag och kväll de har varit, jag skickade ett sms till hjärtat när han slutat skolan och frågade om vi kunde äta kinamat och självklart så fick jag det ;) Så vi drog och käkade, verkligen super god mat där vi satt och pratade om allt och mitt dåliga samvete kring pappa och nu känns de verkligen mycket bättre, gud vad jag älskar honom.<3 Han är min skatt! Alla känslor för honom har verkligen bara flödat i min kropp idag och jag känner verkligen att han är den rätta för mig. Jag är så lycklig över att hittat en kille som verkligen älskar mig för den jag är hela tiden och står ut med mig för jag vet att jag inte är en lätt människa att älska och vara tillsammans med.

När jag och baby kom hem från resturang besöket så satt vi och fortsatte att snacka och jag mår verkligen bra idag! Sedan blev det ju också att kolla in lite bostadsrätter men de hade inte kommit in några nya intressanta men det fanns en men den ska jag ringa och kolla upp lite saker om den.

Jag är verkligen jätte sugen på att flytta nu och gå inreda, tepetsera och renovera i framtiden med den jag älskar mest utav allt.


Måste också ta och berätta att nu är de inte många dagar kvar tills jag sitter i bio salen tillsammans med mitt hjärta och mummsar popcorn och kollar på new moon och jag längtar verkligen. På torsdag smäller det! Men fram tills dess får jag ta och se fram emot det och kolla in bostadsrätter. ;)

Nu ska jag strax ta och göra iordning mig för sängen men innan dess ska jag ta och min sista cigg. Men innan det blir att ta sig till drömmarnas land så ska jag och mitt hjärta ta och kolla på ett avsnitt vampyrer diaries, en ganska ny serie som ska vara lite som twilight så den kommer nog att gå hem hos mig! Jag som är tokig i vampyrer kommer nog att älska den, hoppas på att det kommer att vara någon snygging med i serien också

För er som inte vet vad de är för serie så kommer en liten sumering utav den här nedan:


Serine är baserad på böckerna av  L. J. Smith.
4 månader efter en tragisk bilolycka som dödade Elenas och Jeremys föräldrar försöker de fortfarande anpassa sig till sitt nya liv. De bor nu mera hos sin moster (eller faster) Jenna som gör allt hon kan för att vara en bra foster mamma. Jeramy är fast i drogträsket och Elena fattar tycke för en ny kille på skolan, Stefan, som döljer en mörk hemlighet. Han är nämligen vampyr. 

 

God natt och sov gott. <3

Presentation


De flesta andra gör det...varför skulle jag inte kunna göra det...? Blogga alltså. Jag antar att även jag har något att berätta, roa, skvallra om, lära ut, intressera eller kanske bara fördriva tiden med...eller?
Jag ger de ett försök trots allt!

Senaste inläggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Länkar

Kategorier

Gästbok

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards