Alla inlägg den 9 mars 2010

Av neverleave - 9 mars 2010 10:29

Jag har en talangfull lillebror och jag är så stolt över honom och en dag kommer han att vara den han drömmer om att vara. För ger man sig fanken på att klara något så gör man det. :)<3

Jag älskar dig och jag tror på din förmåga att nå till dina drömmars mål och din kraft till att förändra dig och göra något bra utav ditt liv.


Lillebror i början.

  


Av neverleave - 9 mars 2010 10:02

Det här mer serier är ett jäkla påfund och man hittar hela tiden nya serier som man vill se på och man har alltid något att kolla på. Otroligt nog så nöjer man sig inte på att kolla på en serie i taget. 0.0

Jag kollar just nu på huuur många serier som helst för tillfället och har nog aldrig i mitt liv följt så många olika serier på en och samma gång.


  • Gossip girl
  • One tree hill
  • Legend of the seeker
  • Supernatural
  • Spartacus
  • Vampire diaries
  • True blood 

Förundras fasiken över hur jag hinner med att kolla på alla de här , men det är ganska lätt när jag tänker efter. Jag kollar näst intill alltid på något när jag ska sova i sängen. Och avsitten släpps aldrig på samma dagar så när man kollat klart på ett avsnitt av något så har man något annat att kolla på. Wonderful!

För jag kan säga att jag är en film och serie nörd utan att skämas då jag älskar att kolla på film och serier.


Har nu under morgonen kollar runt på hundar på blocket och blir mer och mer sugen på att skaffa mig en hund när jag sitter och kollar runt på det. Önskar bara att man kune ha en feting plånbok. Någon som har lust att sponsra mig ?

Jag hittade en väldigt intressant annons på blocket idag om två stycken små sötnos (Chihuahuor) för tretusen kronor förbåda två då det var brottom att kunna sälja dem.

De fanns i Kalmar och jag önskar att jag hade de pengarna på kontot NU NU NU NU!

Jag skickade ett mail till personen alla fall och frågade lite om hundarna då man blir lite fundersam över om allt står rätt till när de ligger ute för så billig peng .. En renrasig chihuahua kostar ju i vanliga fall minst 6000 st.

Kanske beror på att de är kris och att hundarna är 4 år gammla? Aja det återstår att se alla fall.

Väntar på att få ett svar alla fall så får vi se vart de leder till och om jag fortfarande är intresserad efter det.


Nu har jag tänkt att ta och leta reda på mina gamla anteckningar från gymnasiet som jag har sparat och fått höra , vad ska du med dem till? Just till sådana här tillfällen då jag läser kurserna igen då jag inte hade nått slutbetyg .. :/

Sedan ska jag ta och läsa lite om smitta och smittspridning hade jag tänkt .. Kanske till och med orkar ta och läsa lite om matspjälkningen.

Presentation


De flesta andra gör det...varför skulle jag inte kunna göra det...? Blogga alltså. Jag antar att även jag har något att berätta, roa, skvallra om, lära ut, intressera eller kanske bara fördriva tiden med...eller?
Jag ger de ett försök trots allt!

Senaste inläggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Länkar

Kategorier

Gästbok

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards