Alla inlägg den 6 januari 2010

Av neverleave - 6 januari 2010 19:54

VÄNNER FÖRALLTID!


 






Det här med vänner skrivs det alltid om överallt och har alltid vart ett populärt samtals ämne.

Vissa har vänner som sviker, pratar skit, har sex med din partner, som klagar på sina vänner, sätter sina vänner i svåra situationer.. Ja kombinationerna är otroligt många.


Det viktigaste hos vänner är att de är pålitliga just för att de inte ska hugga dig i ryggen och att de alltid ska finnas där när de är någinting. Vad är viktigare än en vän i nöd?

Det är också viktigt att man släpper in varandra nära in på sitt liv för gör man inte det är det väldigt svårt att få en djupare vänrelation tillsammans. Så jag höjer de som verkligen inte blir rädd för att dela med sig av de mer personliga sakerna hos sig själv. Jag tycker de är mycket enklare att umgås med en person som man vet att inte håller undan sina tankar och känslor för en. Det blir mer intressant och mer givande för båda parter. Jag har svårt för väldigt ytliga människor och det beror nog på att jag har svårt att sätta finger på de människorna just för att de är så ytliga.

Måste också ta upp att en vänskap ska en vara näst intill kravlöst. Du ska inte ställas emot väggen för minsta lilla och små incidenter blåses inte upp till något som är sju gånger större en vad de var ifrån början.  Fall de har gått en bra tid i mellan sedan ni träffades så är de ingen som ska anklaga varandra för det utan man tar upp från där man slutade förra gången man träffades.

Du ska också känna att du inte behöver bevisa något hela tiden för din vän utan att vänskapen ska komma naturligt och växa djupare ju längre tiden har gått sedan ni blev vänner.

Sist och verkligen inte minst så är de otroligt viktigt att man är ärlig emot varandra hela tiden. Tycker man en sak så ska man säga det en sak och den andra personen ska kunna ta de utan att känna sig sårad eller kränkt. Man ska hela tiden kunna vara ärlig emot varandra för att man ska kunna ha en lång vänskap tillsammans.


Dessa ingridienser är några för att man ska få en vänskap att fungera.. Jag har många tankar på de här med vänskap och några funderingar och frågeställningar jag har om vänskap.


Vänskap;

  • Man ska alltid kunna vara sig själv
  • Man har alltid roligt tillsammans
  • Ärlighet emot varandra
  • Man pratar inte skit bakom ryggen
  • Man ska kunna ha vänner utav båda kön utan att det ska förvändals till något mer en vänskap


Vänner är som underkläder = De är alltid nära dig.

Bra vänner är som kondomer = De skyddar dig.

Bästa vänner är som viagra = De reser dig upp när du är nere.



Av neverleave - 6 januari 2010 13:39

Sitter och kollar in lite outfits på lookbook.nu och killar med stil och bra klädsel blir bara så mycket mer atraktiva. Sedan jag började kolla på gossip girl så har jag blivit helt förälskad i karaktären Chuck Bass och hans klädstil och hans personlighet.. Hans klädstil är helt otrolig och sedan dess har jag tyckt att det är riktigt snyggt med killar som är mer uppklädda.. Muuums! ;) Därför visar jag er nu vad för klädstilar jag menar.. Alla som läser min blogg är ju inte insatta i Gossip Girl världen..



LOOKBOOK.nu:




LOOKBOOK.nu" href="http://lookbook.nu/look/401133-yes">LOOKBOOK.nu:




LOOKBOOK.nu:




LOOKBOOK.nu:

Av neverleave - 6 januari 2010 12:28

Jag är helt död efter gårdagen och skulle behöva en hel kanna kaffe för att kunna piggna till känns de som.. Renoveringen gick toppen bra igår och vi hann få upp en vägg med tapter.. Fondväggen i vardagsrummet och det blev verkligen hur snyggt som helst! Adrian och jag kommer verkligen ha ett super snyggt hem sen när vi är klara.. Efter vi vart i lägenheten så vart det bara att ta och slänga sig i duschen för att åka på adrians mosters 50 års kalas eller snarare fest.. Där blev vi kvar till klockan fyra på morgonen och det känns idag i kroppen. Känner mig helt utsliten!

Jag var inte den enda som kände så utan även svärmor och min snyggare hälft Adrian.. Så vi bestämnde oss för att ta en hel dag i nya lägenheten och renovera imorgon istället då vi alla känner oss piggare och mer utvildade.



Nu är det bara 6 dagar kvar till skolan börjar och det känns konstigt att säga det men det ska bli så otroligt roligt och givande att få börja plugga igen och framför allt har någonting att sysselsätta sig med på dagarna.. Man blir ju otroligt deppad när man bara går hemma och gör allting nödvändigt som ska skötas i hemmet och kring det.

Jag ska se till att slita röven av mig för att mina betyg ska nå dit jag vill och denna gången finns de ingenting som heter lathet eller jag orkar inte vi tar de senare för denna gången ska de verkligen se tills att göras direkt och bra.. PLUGGHÄST ANNA IS HERE!

Jag förstår nu vad mamma menade att man hellre ska vara en plugghäst i skolan en att vara den "tuffa". Jag var bland de "tuffa" och idag får jag igen det eftersom att jag måste plugga på komvux med skit betyg och ge 110% för skolan. Hade jag lyssnat på min mamma om de så hade jag aldrig behövt sätta mig på komvux .. Som sagt man är alltid efterklok!


Eftersom att jag känner mig mer död en levande idag kommer jag inte orka göra ett skit.. Ska häva kaffe och lata mig och bara ta det lugnt och dra en och annan film senare sen då min älskade har vaknat.

Presentation


De flesta andra gör det...varför skulle jag inte kunna göra det...? Blogga alltså. Jag antar att även jag har något att berätta, roa, skvallra om, lära ut, intressera eller kanske bara fördriva tiden med...eller?
Jag ger de ett försök trots allt!

Senaste inläggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Länkar

Kategorier

Gästbok

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards