Alla inlägg den 13 februari 2010

Av neverleave - 13 februari 2010 11:46

God morgon lördag, eller ja god förmiddag lördag..

Jag vaknade och fick verkligen ren panik och kände vad i helsingland är klockan, säg inte att jag har försovit mig till skolan och flög näst in till upp ur sängen och kom på att det är ju lördag och jag ska inte gå till skolan idag. Kanske är dags för lite vila för min del då jag aldrig har tid för något annat en skola,läxor & jobb nu för tiden och det är ju skönt att veta att jag har allt det där att sysselsätta mig med då jag älskar att vara sysselsatt hela tiden men att jag inte hinner umgås med mina vänner eller umgås speciellt mycket med min pojkvän är ganska påfrestande då jag även är en social människa. Men jag har ett mål och de ska nås och för att jag ska nå de innan jag dör så är de bara att välja bort de roliga för ett tag för att sedan kunna ha en massa roligt när man uppnått sina mål.

Jag tror verkligen det är bra för människan att ha mål att sträva efter för att vi ska komma någon vart i livet och för att vi inte ska bli slappa individer. =)


Idag ska det bli en ganska lugn dag med plugga de individuella uppgifterna för att jag ska sikta och lägga all tid på grupparbetet nästa vecka,  om psykiatrins historia. Verkligen intressant. :)

Idag ska vi även ta och börja flytta lite färdigpackade kartonger till den nya lägenheten efter det blir det lunch med svärisarna då det var ca 3 veckor sedan vi träffade dem eller rättare sagt sedan jag träffade dem så det ska bli roligt att träffa dem idag igen och tjata lite och skratta. :)



 

Presentation


De flesta andra gör det...varför skulle jag inte kunna göra det...? Blogga alltså. Jag antar att även jag har något att berätta, roa, skvallra om, lära ut, intressera eller kanske bara fördriva tiden med...eller?
Jag ger de ett försök trots allt!

Senaste inläggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Länkar

Kategorier

Gästbok

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards