Alla inlägg den 10 februari 2010

Av neverleave - 10 februari 2010 21:11

 



pust, vilken dag det har vart idag! Provet idag på morgonen gick förmodligen ganska bra. Jag fick hjärnsläpp till en början men de gick bättre och bättre hela och hjärnan värmdes upp och tillslut kom de fram en hel del bra grejer..

Sedan hann jag inte mer en komma hem och sätta mig i soffan från de ringde från vikariepoolen och frågade fall jag kunde komma in och jobba i några timmar och med tanke på att det bara var några timmar och att det är härligt med en feting lön sen när den kommer så tackade jag ja.

Men så fort jag kom fram till äldreboende jag skulle vara på så blev jag inte speciellt bra bemött och fick en klump i magen men jag brydde mig inte efter bitterfittorna som inte är nöjda med sina liv eller jobb för de är inte mina problem stackars gammlingar som ska behövas tas hand om av sådana människor liksom.

Sedan när jag kom hem satte jag mig får att pusta ut äntligen tänkte jag men blev ganska rastlös fort så jag började plocka lite här hemma och sedan när adrian och våran vän Alex kommit från jobb och skola så stack vi och käkade lite thai mat, riktigt gott. Kände verkligen att det inte fanns någon ork till att laga mat idag eller någon fantasi för den delen heller.


Så nu är jag äntligen hemma igen och ska snart ta och krypa till sängs och läsa snabba cash som jag började på igår och måste säga att jag blivit helt fast från första stund. Så de ska bli intressant fall filmen kommer att fånga mig som boken gjort. Men förmodligen kommer den att göra. Läste idag på aftonbladet att amerikanarna intresserat sig för filmen och vill göra den också och sända den på bio osv. Men frågan är om de kan bli något annat en pannkaka? :/

Presentation


De flesta andra gör det...varför skulle jag inte kunna göra det...? Blogga alltså. Jag antar att även jag har något att berätta, roa, skvallra om, lära ut, intressera eller kanske bara fördriva tiden med...eller?
Jag ger de ett försök trots allt!

Senaste inläggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Länkar

Kategorier

Gästbok

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards